Stichting Vrienden van Moria

De Stichting Vrienden van Moria is opgericht in 2006 en heeft als doel om mensen en organisaties te vinden die het werk van Moria ondersteunen. Hierbij kan het gaan om (financiële) steun voor de uitvoering van projecten, maar ook om het verstevigen van de langetermijnfinanciering.

Aansluiten?

Wilt u zich ook aansluiten bij de groeiende groep ‘Vrienden van Moria’? U bent van harte welkom. Onder ‘steun ons’ vindt u de diverse mogelijkheden om ons te steunen. Maar u kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken met André Stuart, directeur van Stichting Moria. Hij kan u tevens meer vertellen over de mogelijkheden om een presentatie te verzorgen voor uw organisatie.

Bestuur

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Moria bestaat uit onderstaande personen:

• Dhr. Frank den Heten – voorzitter (Private banker Rabobank Nijmegen)
  • Dhr. Ton Loeffen – secretaris/penningmeester (voormalig accountant)
  • Drs. Willem Hooglugt - bestuurslid (voormalig woordvoerder en adviseur College van Bestuur Radboud Universiteit Nijmegen)

Steun Moria
Aan het woord