Vacature Persoonlijk begeleider (36u)

Taken

• Groepsbegeleiding en persoonlijke begeleiding van deze jongvolwassen mannen i.v.m. woonvaardigheden en huisvesting, werk, school, financiën, sociale vaardigheden, relaties en zingeving.
  • Kennis en ervaring met het opzetten en begeleiden van een gestructureerd en doelgericht dagprogramma met dagbesteding voor deze doelgroep.
  • Het leiden van groepsgesprekken en het geven van individuele of groepsgerichte trainingen.
  • Zorg dragen voor het volgen van de dagstructuur en algehele orde en regelmaat in huis.

Eisen

• Aantoonbare kwaliteiten m.b.t. het omgaan met deze jongvolwassen mannen.
  • Affiniteit met de doelgroep.
  • Ervaring met bovenstaande taken.
  • Opleiding op Hbo-niveau (pedagogiek, MWD/SPH, Social Work)
  • Bereid om op onregelmatige tijden te werken, dus ook ’s avonds, in weekenden en tijdens feestdagen.
  • In bezit van een rijbewijs.
  • Goed in staat om binnen een team te werken en daarbinnen verantwoordelijkheid willen nemen en dragen.
  • Het overleggen van een VOG is voorwaarde voor indiensttreding.

We zoeken iemand die flexibel is en een open en positieve houding heeft ten opzichte van de bewoners, collega’s en de eigen taken. Enthousiasme, creativiteit, stressbestendigheid en het nemen van initiatief zijn voor ons belangrijke kwaliteiten.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met André Stuart, directeur van Stichting Moria of Jan Wassink, senior persoonlijk begeleider van Stichting Moria, telefoon (024) 3297680.

Uw sollicitatie, voorzien van uw cv, kunt u vóór maandag 25 april via e-mail richten aan Stichting Moria, t.a.v. dhr. A. Stuart: info@stichtingmoria.nl